lördag 18 augusti 2007

Välkommen till bär-ön

En av de första helgerna vi tillbringade på ön träffade vi på ett par grannar som hälsade oss med: "-Hej, välkommen till Bär-ön!" Vi anade att de inte sa så pga att det fanns så mycket bär på ön.. Så rätt vi hade!

Inför duschrumsrenoveringen köpte vi lite byggmaterial. Trettio st gipsskivor, 900x2500, är ingen barnlek. Varje skiva tog 10 minuter i effektiv bärtid. Det blir mao mer än 5 timmar enbart i effektiv bärtid! Sen ska man lasta och lossa båt mm. Dessutom bar vi upp golvspånskivor, 6 lådor klinker, 200 kg golvavjämning, 40 kg kakel/klinkerfix och hel drös med andra pryttlar.

Hade det funnits någon rättvisa i världen hade vi förärats stadens snyggaste armar i "belöning", men icke-sa-nicke. Vi får nöja oss med det snyggaste duschrummet på ön. Fast vid det laget kanske armarna har blivit de snyggaste också, för det är ju ett tag kvar innan badrummet är färdigt...




Så här ser det ut i vardagsrummet numera. Det är Bar-hörnan som har fått ge vika till förmån för materialupplaget. Förhoppningsvis kommer denna hörna vara tom och duschrummet i tiptop nästa år.


0 kommentarer :